ΟΔΟΣ: MΠΙΖΑΝΙΟΥ 4 & ΘΑΡΡΥΠΑ (ΓΩΝΙΑ) - ΙΩΑΝΝΙΝΑ :: ΤΗΛ. 26510-73855

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Posted in Για την σχολή

Η ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "ΝΤΕΜΙΡΗΣ"  προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους υποψήφιους οδηγούς με πολυετή εμπειρία στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Πιο συγκεκριμένα, η σχολή μας βρίσκεται πλέον στην οδό Μπιζανίου 4 & Θαρρύπα (γωνία), πολύ κοντά στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Η σχολή μας διαθέτει πρότυπο Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης για τη διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο), εξοπλισμένο με οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα η σχολή μας διαθέτει/παρέχει:

  • Πίνακας δρόμων & διασταυρώσεων για εκμάθηση με την μέθοδο των παραδειγμάτων διάφορικές περιπτώσεις οχημάτων σε διασταυρώσεις, έτσι ώστε να κατανοούνται ευκολότερα. check.
  • Υπολογιστές με οθόνες αφής (touch-screens) και εγκαταστημένο το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το Υ.Μ.Ε. για την εξέταση των υποψηφίων οδηγών μέσω των οποίων γίνονται test προσομοίωσης.
  • νέα ερωτηματολόγια για τη θεωρητική εκπαίδευση και εξέταση, ειδικών ομάδων πληθυσμού (Αγράμματων, Αθίγγανων, Λειτουργικά Αναλφάβητων) και ατόμων με λειψή αντίληψη του γραπτού λόγου, καθώς η εξέταση μπορεί να γίνει με χρήση φωνής και ήχου (Οπτικοακουστικών Μέσων).

Όπως επίσης και με ακόμη περισσότερα εποπτικά μέσα ηλεκτρονικά ή μή με τα οποία προσπαθούμε να επιτύχουμε ένα πιο εύκολο, κατανοητό αλλά και ταυτόχρονα ψυχαγωγικό θεωρητικό μάθημα εκπαίδευσης.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας, για να σας λύσουμε κάθε σας απορία για τις άδεις οδήγησης (διπλώματα) ή τις υπόλοιπες υπηρεσίες της σχολής μας.

Για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την καινούρια σχολή μας καί τον χώρο διδασκαλίας πατήστε: εδώ

Θυμήσου.. ή ποτό ή οδήγηση! :: ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ" Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο εάν.. :: ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ" Θυμήσου.. το κλίκ! :: ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ "ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ"